POPULARNA GLAZBENA SERIJA
Violetta je hit

napisao Izvor Osmodec Urednik

Violetta je hit

Popularna Disneyjeva glazbena seriju Violetta osvojila je simpatije i naših učenica. Učenice 3. a razreda pohvalile su se školskim priborom s likovima iz omiljene serije

violeta

Obožavateljice Violette i njezine glazbe.

Ove se godine u školi može vidjeti mnogo torbi i ostalog školskog pribora s likom glavne glumice u popularnoj dječoj glazbenoj sapunici Violetta. Učenice 3. a razreda spremno su pozirale sa svojim torbama i pernicama jer su velike ljubiteljice te serije.

Violetta je djevojka koja odrasta bez majke. Od pokojne majke naslijedila je talent za pjevanje, ali njezin otac Germán ne želi da se ona bavi pjevanjem. Svjestan njezinog talenta, potiče je da uči svirati klavir. U školi u kojoj uči klavir upoznaje učiteljicu Angie koja joj pomaže da razvija svoj dar pjevanja.

Violettu glumi argentinska glumica Martina Stoessel, a redatelji su Jorge Nisco, Martín Saban i Sebastián Pivotto. Dosad su snimljene tri sezone. Najviše je gledaju djeca od 4 do 11 godina, ali omiljena je i među starijima. Serija je dobila nagrade u Argentini, Meksiku, Kolumbiji i Brazilu. Na Youtube ima preko  5 milijuna posjeta, a na facebooku 80 milijuna posjeta.

 

Tekst: Emina Mikulec, 7. r.
Fotografije: Martina Valec-Rebić, prof.

Povezani članci