Top
KulturaŠkolska godina 2022./2023.

POSJET KNJIŽNICI
Mislili na sebe – čitali!

Mislili na sebe – čitali!

Povodom Mjeseca hrvatske knjige, čiji je ovogodišnji moto „Misli na sebe – čitaj!”, učenici naše škole posjetili su Gradsku knjižnicu „Franjo Marković”

Zanimljivo je slušati prijatelje dok čitaju

Učenici naše škole posjetili su Gradsku knjižnicu „Franjo Marković”, i to 4. b i 4. c razred s učiteljicama Natašom Majnarić i Sandrom Maurović 30. rujna, a učenici 2. c i 3. a razreda s učiteljicama Vanjom Konfic i Lucijom Martinčić 17. listopada. Povodom Mjeseca hrvatske knjige, čiji je ovogodišnji moto „Misli na sebe – čitaj!”, učenici su se upoznavali s djelatnošću knjižnice. 

Knjižničarka na dječjem odjelu prezentirala im je dječje enciklopedije, zatim su učenici postavljali pitanja, čitali… Poslije su razgledali ostale odjele i saznali na koji način su knjige posložene u odjelima. 

Na kraju su pogledali predstavu „Luna – kako su nastali Mjesec i zvijezde” koju je izvela dramska dječja družina „Kolibrići” pod vodstvom Sanje Marković.  

Tekst: Filip Sučić, 5. c
Fotografije: Nataša Majnarić, uč.; Sandra Maurović, uč.; Vanja Konfic, uč.

 

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.