Top
KulturaŠkolska godina 2017./2018.

PREDSTAVLJANJE KNJIGE
Valnea i Oznaka čitale na književnom susretu

Valnea i Oznaka čitale na književnom susretu

Valnea Medač i Ozana Zagorec na književnom susretu s Dubravkom Oraić-Tolić u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković” čitale su ulomke iz autoričine knjige „Peto evanđelje”

U petak, 8. prosinca u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković” održan je književni susret sa spisateljicom Dubravkom Oraić-Tolić, na kojemu je autorica predstavila svoju putopisnu knjigu „Peto evanđelje”.

Gospođa Dubravka je išla na sedmodnevno putovanje u Jeruzalem te je svoje doživljaje opisala u knjizi. Govoreći o mjestima na kojima je bila, osjećali smo se kao da smo i mi bili tamo. Ozana Zagorec i ja smo išle na susret u pratnji učiteljica Martine Valec-Rebić i Danijele Zagorec. Učiteljice su nam dale svakoj po dva ulomka iz knjige „Peto evanđelje” da ih pročitamo kako bi prisutni stekli bolji dojam o knjizi.

Oduševljena sam pričama koje nam je ispričala književnica Dubravka i drago mi je što smo Ozana i ja dale svoj mali doprinos kako bi susret bio zanimljiviji.

 

Tekst: Valnea Medač, 8. r.
Fotografije: Martina Valec-Rebić, prof.

Povezani članci
3. FESTIVAL MATEMATIKE
Naši matematičari odlični u svim kategorijama

Na 3. križevačkom Festivalu matematike naši su učenici osvojili tri prva mjesta, dva druga i tri treća mjesta. Bravo za Read more

NAGRADE ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Nagrađeni najuspješniji učenici

Župan Darko Koren i gradonačelnik Mario Rajn nagradili su najuspješnije učenike. Na županijsku dodjelu pozvana je Marta Knežević i mali Read more