Top
Događanja

SAJAM CVIJEĆA
Djeca pjesmom i recitacijama rastjerala oblake

Djeca pjesmom i recitacijama rastjerala oblake

Učenici područnih škola nastupili su na prvom Sajmu cvijeća u Križevcima

Nastup učenika PŠ Vojakovac

Od 12. do 14. travnja na Nemčićevom i Strossmayerovom trgu održao se prvi Sajam cvijeća „Križevci u cvijeću”. Tridesetak izlagača izložilo je cvijeće, ukrasno bilje, sadnice, strojeve, alate i rukotvorine. U subotu 13. travnja na sajmu su nastupili učenici područnih škola naše škole i OŠ „Vladimir Nazor”.

Iako je bio hladan i oblačan dan, izveli su nekoliko recitacija, pjesama, plesova i igrokaza. Zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško uručio im je zahvalnice Grada Križevaca dok su pročelnici Ivan Biškup i Sandro Novosel podijelili sokove.

Nastup učenica PŠ Križevačka Poljana

Nastupili su učenici Područne škole Apatovec (učiteljica Ivanka Strmečki Baričević), Područne škole Dubovec (učiteljica Katarina Harča Sinković), Područne škole Glogovnica (učiteljice Josipa Rabadžija i Marina Ferendiš), Područne škole Poljana Križevačka (učiteljice Jasna Bratić i Snježana Butković), Područne škole Sveta Helena (učiteljice Renata Krulić i Jelena Kuzijev Topolovčan), Područne škole Vojakovac (učiteljice Draženka Pušić i Dragica Osman) te Područne škole Vojakovački Osijek (učitelj Tihomir Pleša).

Nastup učenice PŠ Vojakovački Osijek

Učenici PŠ Apatovec

Učenici PŠ Glogovnica

Tekst: Dunja Rebić, 5. r.
Fotografije: Draženka Pušić, uč.; Ivanka Strmečki-Baričević, dipl. uč.
Snimka: Tihomir Pleša, uč. savjetnik

Povezani članci
KNJIGE SU ZABAVNE
Lektira iz vrećice

Učenici 5. b i 5. c razreda s profesoricom Martinom Valec-Rebić za zadnji letirni zadatak napravili su lektiru iz vrećice

MEĐUNARODNA SURADNJA
Opet smo ugostili učenike iz Slovenije

Našu su školu 5. lipnja posjetili učenici Osnovne škole Šmartno iz Slovenije u sklopu međunarodnoga projekta čitanja Čitanje ne poznaje granice / Read more