Top

Zajedno u radu i igri

Učenici 3. b razreda i učiteljica Suzana Balić nastavili su zbog pandemije nakratko zaustavljen projekt druženja s učenicima Centra za odgoj i obrazovanje Križevci

Pred okićenim borom u Centru za odgoj i obrazovanje Križevci

Dugogodišnji zajednički projekt Centra za odgoj i obrazovanje Križevci i OŠ Ljudevita Modeca Križevci nastavlja se nakon kraće pauze zbog pandemije.

Prvo druženje učenika 3. b razreda i učiteljice Suzane Balić s učenicima 5. i 6. razreda učiteljice Ane Tomašić i knjižničarke Tihane Doskočil odvilo se u COOR-u. Svi su s nestrpljenjem čekali da se napokon upoznaju, saznaju nešto više jedni o drugima pa su tako i započeli – upoznavanjem. Otkrili su da su svi različiti, drugačiji jedni od drugih jer drugačije izgledaju, drugačije se zovu, zanimaju ih drugačije stvari i hobije, stoga su čitali prigodnu priču naslova „Riki – jedan sasvim drugačiji pas”. Nakon razgovora o pročitanom i odigranog kviza, uslijedio je kreativan dio druženja, a to je bila izrada ukrasa za bor od kartona i vune. Nastali su različiti ukrasi koje su pridružili ukrasima na velikom boru u holu Centra.

Sve što je lijepo kratko traje, tako i ovo druženje, ali ponovni susret dogovoren je za mjesec veljaču u OŠ Ljudevita Modeca.

Tekst i fotografije: Suzana Balić, uč. savjetnica

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.