SURADNJA
Zajedno u radu i igri

napisao Izvor Osmodec Urednik

Zajedno u radu i igri

Učenici 3. b razreda i učiteljica Suzana Balić nastavili su zbog pandemije nakratko zaustavljen projekt druženja s učenicima Centra za odgoj i obrazovanje Križevci

Pred okićenim borom u Centru za odgoj i obrazovanje Križevci

Dugogodišnji zajednički projekt Centra za odgoj i obrazovanje Križevci i OŠ Ljudevita Modeca Križevci nastavlja se nakon kraće pauze zbog pandemije.

Prvo druženje učenika 3. b razreda i učiteljice Suzane Balić s učenicima 5. i 6. razreda učiteljice Ane Tomašić i knjižničarke Tihane Doskočil odvilo se u COOR-u. Svi su s nestrpljenjem čekali da se napokon upoznaju, saznaju nešto više jedni o drugima pa su tako i započeli – upoznavanjem. Otkrili su da su svi različiti, drugačiji jedni od drugih jer drugačije izgledaju, drugačije se zovu, zanimaju ih drugačije stvari i hobije, stoga su čitali prigodnu priču naslova „Riki – jedan sasvim drugačiji pas”. Nakon razgovora o pročitanom i odigranog kviza, uslijedio je kreativan dio druženja, a to je bila izrada ukrasa za bor od kartona i vune. Nastali su različiti ukrasi koje su pridružili ukrasima na velikom boru u holu Centra.

Sve što je lijepo kratko traje, tako i ovo druženje, ali ponovni susret dogovoren je za mjesec veljaču u OŠ Ljudevita Modeca.

Tekst i fotografije: Suzana Balić, uč. savjetnica

Povezani članci