Top
Školska godina 2022./2023.Uspjesi

SVJETSKI HIPPO
Vedrana sedma u svijetu po znanju engleskog

Vedrana sedma u svijetu po znanju engleskog

Na međunarodnome natjecanju iz engleskog jezika HIPPO, na kojemu se natjecalo 65 tisuća djece iz 55 zemalja, naša je učenica Vedrana Podravec osvojila sedmo mjesto

Vedrana Podravec

Učenica Vedrana Podravec nastupila je krajem rujna u finalu međunarodnoga natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO u Rimu. U svojoj je kategoriji HIPPO 3 bila najmlađa natjecateljica te izborila sjajno 7. mjesto. Ukupno se na svim razinama natjecalo 65 tisuća djece iz 55 zemalja, među kojima samo iz Hrvatske 6500 učenika iz 170 škola.

Na natjecanju u Rimu

Vedrana je za svoj uspjeh nagrađena tečajem Critcal Thinking & Study Skills Sveučilišta Missouri, SAD te će dobiti i zasluženu međunarodno priznatu diplomu iz engleskog jezika – B1 Gatehouse Awards iz Velike Britanije.

Vedrana s profesorima iz Škole stranih jezika Nika

Vedrani i njezinoj profesorici Antoniji Levak čestitali su i gradonačelnik Mario Rajn i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Na prijemu kod gradonačelnika i pročelnika

Tekst: Magdalena Božić, 7. r.
Fotografije: krizevci.info; krizevci.hr

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.