TERENSKA NASTAVA
Priroda i društvo u domu zdravlja i pekarnici

napisao Izvor Osmodec Urednik

Priroda i društvo u domu zdravlja i pekarnici

Učenici PŠ Apatovac, Glogovnica, Sveta Helena i Dubovec posjetili su 15. studenog Dom zdravlja u Križevcima te pekarnicu Zlatni klas

Kod pedijatrice Tatjane Relić-Niemčić

U sklopu nastave prirode i društva učenici PŠ Apatovac, Glogovnica, Sveta Helena i Dubovec s učiteljicama Ivankom Strmečki Baričević, Marinom Ferendiš, Josipom Rabadžija, Renatom Krulić, Marijom Kučina i Katarinom Harča Sinković posjetili su 15. studenog Dom zdravlja u Križevcima te pekarnicu Zlatni klas.

Tijekom posjeta Domu zdravlja upoznali su se s djelatnicima i radom različitih odjela: patronaže, fizikalne terapije, laboratorija, opće medicine, pedijatra, stomatologa i rendgena. Kod stomatologinje Jelene Princip ponovili su kako održavati higijenu zubiju, a pedijatrica Tatjana Relić-Niemčić upoznala ih je s čestim zaraznim bolestima kod školske djece te kako ih spriječiti.

Nakon Doma zdravlja posjetili su i upoznali se s djelatnicima i radom pekarnice Zlatni klas. Bili su vrijedni. Mijesili su slance. Djelatnici pekarnice počastili su ih ukusnim slancima za kraj.

 

Tekst i fotografije: Josipa Rabadžija, dipl. uč.

Povezani članci