U VRTIĆU
Međugeneracijska priredba

napisao Izvor Osmodec Urednik

Međugeneracijska priredba

Učenici 4. c razreda sa svojom su učiteljicom Sandrom Poje sudjelovali na božićnoj priredbi u Dječjem vrtiću „Zraka sunca”

Nastup učenika 4. c razreda

Nastup učenika 4. c razreda

Uzbuđeni i sretni što ćemo vidjeti svoje tete iz Dječjeg vrtića „Zraka sunca”, krenuli smo 19. prosinca iz naše škole sa svojom učiteljicom Sandrom Poje Potočkom ulicom. Učiteljica je podijelila stihove učenicima koji su nekada pohađali taj vrtić i učenicima koji nisu išli u vrtić kada su bili maleni. Cijeli tjedan smo marljivo vježbali recitaciju Božićna čestitka s kojom smo nastupali na priredbi. Izrađivali smo i božićne čestitke koje smo podijelili prisutnima.

Dočekale su nas naše nekadašnje tete, koje su nas veselo zagrlile i izljubile. Bili smo veoma ushićeni takvim toplim dočekom. Osim nas tamo su bili i učenici 3. a razreda Srednje škole „Ivan Seljanec” s razrednicom Željkom Markotom i ravnateljicom Gordanom Juran-Ratković te bake i djedovi Doma za starije i nemoćne „Novak”.

medugeneracijska priredba 2

Na dječju priredbu došli su i stanovnici Doma “Novak”

Predškolci su nastupali prvi. Obučeni u narodne nošnje našega kraja prikazali su tradicijske božićne običaje Prigorja na kajkavskom narječju. S njima je sudjelovala i jedna baka i mama predškolaca. Nakon njih smo bili mi, s velikom tremom, ali ponosni što smo ovdje. Učenici Srednje škole „Ivan Seljanec” su recitirali, pjevali i glumili. Pjevale su i bake i djedovi Doma „Novak”. Na kraju smo svi zajedno pjevali i plesali pjesmicu Kad si sretan.

medugeneracijska priredba 3

Vrtićanci i srednjoškolci

Jedni drugima smo dijelili poklone koje smo izradili. Uz ponuđene sokove i keksiće naših dragih domaćina, gitaru i zajedničke pjesme odlično smo se proveli. Bili smo ispunjeni pravim božićnim duhom.

Tekst: novinari 4. c razreda
Fotografije: Sandra Poje

Povezani članci