Top
MalciŠkolska godina 2016./2017.

VALENTINOVO
Dan pun ljubavi i veselja

Dan pun ljubavi i veselja

Učenici 1. i 4. razreda obilježili su Valentinovo pjesmom, plesom, poklonima i veseljem

Učenici 1. razreda daruju jedni drugima poklončiće

U 1. a razred je Dan ljubavi stigao u veselju i radosti. Svaki je učenik rekao zašto je njemu ovaj dan poseban. Kroz priču, učenicima se približila legenda o svetom Valentinu, kao zaštitniku zaljubljenih i voljenih. Razgovarali smo o važnosti širenja ljubavi svaki dan, pokazivanja malih znakova pažnje i lijepog ponašanja. Svaki učenik je napisao zašto voli svog prijatelja u klupi te je na satu likovne kulture nacrtao što bi poklonio svojem bližnjem. Učenici su si međusobno donijeli mali znak pažnje kojeg su pažljivo omotali i na taj način svako malo srce ispunili toplinom. Slijedila je razredna veselica, puna osmijeha, glazbe i dobre zabave.

I učenici 4. b razreda imali su proslavu Valentinova. Donijeli su puno kolača, sokova i grickalica. Imali su izvlačenje poklona u tomboli, pjevali su i plesali uz glazbu. U učionici su vladali sretni osjećaji i veselili su se slavlju uz pjesmu.

Tekst: Petra Stančić, uč. pripravnica; Magdalena Kranjčić, 4. r.
Fotografije: Petra Stančić, uč. pripravnica; Brankica Salopek, uč.

 

Povezani članci
ANKETA
Kamo nakon osnovne škole?

Raspitali smo se među osmašima koju će školu upisati nakon osnove. Lijepo je znati da puno mladih želi pomagati drugima

IZLET U VARAŽDIN I ČAKOVEC
Prvaši upoznali sjever Hrvatske

U utorak, 6. lipnja učenici 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Suzanom Balić, Ivkom Kajganić i pripravnicom Read more