VEČER MATEMATIKE
Na zabavan način učili matematiku

napisao izadmin5

Na zabavan način učili matematiku

U našoj je školi 5. prosinca po prvi put održana „Večer matematike” na kojoj je sudjelovalo tridesetak učenika matične škole i PŠ Veliki Raven

Učenici su igrali razne matematičke igre, računali, crtali i bojali

Učenici su igrali razne matematičke igre, računali, crtali i bojali

  „Večer matematike” otvorio je naš ravnatelj Dražen Bokan, a radionicu je vodila učiteljica matematike Gordana Podravec. U aktivnostima je sudjelovalo tridesetak učenika od drugog do šestog razreda naše matične škole i PŠ Veliki Raven. Učenici su u skupinama po razredima na zanimljiv i zabavan način rješavali matematičke probleme i zadatke. Igrali su razne matematičke igre, računali, crtali i bojali. Sukladno nadolazećim blagdanima na kraju druženja crtali su i izrezivali ukrase na koje su napisali matematičko pitanje. Šareni bor ispunjen matematičkim zadacima krasio je učionicu.

Uz voditeljicu i ravnatelja škole na radionici su sudjelovali još i sljedeći učitelji: Lucija Martinčić, Sandra Poje, Ivka Kajganić, Marijan Garac, Goran Ljaljić, Selma Lepčić i Jelena Kuzijev iz OŠ Ljudevita Modeca, Đurđica Burić iz OŠ „Vladimir Nazor” te Đurđica Sučić iz OŠ Kalnik.

Tekst: Jelena Kuzijev
Fotografije: Lucija Martinčić

 

Povezani članci