Top
Školska godina 2020./2021.Uspjesi

VELIKO PRIZNANJE
Orašar dobio Povelju za Naj-akciju u 2020. godini

Orašar dobio Povelju za Naj-akciju u 2020. godini

Velebna predstava Orašar učenika i učitelja naše škole proglašena je najvažnijom dječjom aktivnošću u 2020. godini 

Predstava Orašar koju su uoči prošloga Božića i početkom ove godine pripremili i izveli učenici i učitelji naše škole dobitnik je Povelje za Naj-akciju u 2020. godini Saveza društava Naša djeca. Riječ je o natječaju na koji gradovi i općine prijavljuju aktivnosti koje u toj godini ocijene najpotrebnijima i najkorisnijima za djecu. Središnjem koordinacijskom odboru akcije Gradovi i općine – prijatelji djece tako je ove godine pristiglo ukupno 57 prijava za naj-akciju iz svih krajeva Republike Hrvatske, među kojima je naša predstava dobila Povelju za naj-akciju u ovoj godini.

Uz gradove Čakovec, Koprivnicu, Zabok, Zagreb i Rijeku, Križevci su odabrani za prezentaciju svoje akcije. Orašara su predstavili profesorica Sandra Poštić i vršitelj dužnosti ravnatelja Goran Ljaljić. Svečanost je otvorila prof. dr. sc. Aida Salihagić Kadić, predsjednica Središnjeg koordinacijskog odbora akcije Gradovi i općine – prijatelji djece i predsjednica Saveza DND-a Hrvatske koja je još jednom naglasila značaj ove akcije i čestitala svim dobitnicima.

Ovo je svakako još jedno važno priznanje projektu u koji je uloženo jako puno truda i u kojem je sudjelovalo 275 učenika, 33 učitelja, roditelji, građani, prijatelji škole, obrtnici, tvrtke, udruge i pojedinci.

Tekst i fotografija: MVR

Povezani članci
ŠKOLSKI PLESNI VIRTUALNI SHOW
Djevojčice u Poreču na državnoj smotri

Djevojčice iz 5. a razreda poslale su snimku svojega plesa na Školski plesni virtualni show i osvojile 3. mjesto te Read more

MATHEMA 2021.
Luka, Lovro i Klara osvojili treće mjesto

Na matematičkom natjecanju Mathema 2021. ekipa 4. a razreda koju čine Luka Novosel Glavočević, Klara Mihalić i Lovro Vukonić osvojila Read more