VOLIM PODRAVINU I PRIGORJE
Emi specijalno priznanje u kategoriji likovnih radova

napisao Izvor Osmodec Urednik

Emi specijalno priznanje u kategoriji likovnih radova

Ema Doskočil dobila je specijalno priznanje za likovni rad u natječaju TZ Koprivničko-križevačke županije „Volim Podravinu i Prigorje”

U srijedu, 2. svibnja u koprivničkom kinu Velebit upriličeno je svečano uručenje priznanja za najbolje likovne i literarne radove na natječaju Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije „Volim Podravinu i Prigorje”.

Učenici 2. b razreda naše škole Emi Doskočil ocjenjivački sud dodijelio je specijalno priznanje u kategoriji likovnih radova učenika osnovnih škola. Emu su na svečanu dodjelu pratile mama Tihana i  njezina učiteljica i mentorica Suzana Balić.

„Volim Podravinu i Prigorje” projekt je koji je provodila Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, a  sudjelovalo je 19 vrtića i 19 osnovnih škola. Ovogodišnja tema bila je „Dragi gosti, dobro došli u Koprivničko-križevačku županiju”. Cilj je projekta likovno izraziti svoju ljubav prema zavičaju, odnosno osmisliti literarni rad koji odražava privrženost zavičaju. Na natječaj su pristigla čak 52 likovna rada u kategoriji dječjih vrtića, 121 likovni rad u kategoriji osnovnih škola, a isto tako i 30-ak literarnih radova iz osnovnih škola.

Priznanja nagrađenima podijelili su koprivničko-križevački župan Darko Koren , zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić i pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev. Prije podjele nagrada, okupljeni su mogli uživati u promotivnom filmu županijske Turističke zajednice, kao i u filmovima o najvažnijim županijskim turističkim manifestacijama – Picokijadi, Križevačkom velikom spravišću te Renesansnom festivalu. Nakon podjele nagrada uslijedilo je zajedničko fotografiranje.

Tekst i fotografije: Suzana Balić, uč. savj.

Povezani članci