ZALJUBLJENI MODEC 2021.
Izabrana najljubavna pisma

napisao Izvor Osmodec Urednik

Izabrana najljubavna pisma

Unatoč koroni, ljubav i dalje cvjeta! Dvadeset i pet učenika napisalo je ljubavna pisma, od kojih je stručno povjerenstvo izabralo sedam najboljih

Učenici 2. c razreda s učiteljicom Sandrom Maurović i ravnateljem Goranom Ljaljićem.

I ove godine u našoj je školi održan natječaj za najljepše ljubavno pismo Zaljubljeni Modec 2021. Na natječaj je pristiglo ukupno 18 pisama, od čega 11 u kategoriji od prvoga do četvrtog razreda i 7 u kategoriji od petog do osmog razreda. Stručno povjerenstvo, koje su činile učiteljice Jelena Kuzijev Topolovčan, Nina Drakulić i Ana Andrić, odabralo je sedam najboljih pisama.

Prvu nagradu među učenicima nižih razreda osvojio je Vedran Habun, 1. b, drugu nagradu Ivan Zvonar, 2. c i treću nagradu Luka Širko, 2. c. Prvu nagradu u višim razredima osvojio je Dominik Juratović, 8. c, drugu nagradu Nika Grbešić, 6. e i treću nagradu Klaudio Višak, 6. b. Nagrađeno je i najkreativnije pismo, za koje je nagradu osvojila Lucija Rabadžija, 2. c.

Učenicima su nagrade uručili v. d. ravnatelja Goran Ljaljić i koordinatorica natječaja, profesorica Ana Andrić. Prva je nagrada bile knjiga i bombonijera, druga bombonijera, treća nagrada i nagrada za najkreativnije pismo bile su čokolada. Svi su sudionici dobili i lijepe zahvalnice.

Paola Valjak i nagrađeni Klaudijo Višak s ravnateljem.

Tekst: Leon Cerovec, 7. r.
Fotografije: Ana Andrić, prof.

Povezani članci