DAN PLANETA ZEMLJE
Na hodniku dva nova mozaika od čepova

napisao Izvor Osmodec Urednik

Na hodniku dva nova mozaika od čepova

Dvije Ane, Vedrana, Hana, Angelina, Veronika i Marta izdvojile su dan proljetnih praznika i uz logističku podršku socijalne radnice Elvire Kiš-Miklečić, učiteljice matematike Gordane Podravec i učiteljice povijesti Vedrane Rađa izradile dva velika mozaika od plastičnih čepova te tako obilježile Dan planeta Zemlje

Kao što znamo, u cijelom se svijetu 22.travnja obilježava kao Dan planeta Zemlje. Naša se škola nizom akcija tijekom godine uključuje u očuvanje okoliša. Upravo je jedna od tih akcija, Čepovima do skupih lijekova, poslužila kao inspiracija za malu likovno-ekološku radionicu održanu 20. travnja.

Vrijedne i kreativne učenice Ana, Vedrana, Hana, Ana, Angelina, Veronika i Marta izdvojile su dan proljetnih praznika i uz logističku podršku socijalne radnice Elvire Kiš-Miklečić, učiteljice matematike Gordane Podravec i učiteljice povijesti Vedrane Rađa izradile dva velika mozaika od plastičnih čepova.

Dok sova i zračni balon čekaju postavljanje u hodniku škole i kritički sud javnosti, pogledajte kako je izgledao tijek njihove izrade.

Tekst i fotografije: Vedrana Rađa, prof.

Povezani članci