Top
Školska godina 2021./2022.Uspjesi

DRŽAVNO PRVENSTVO U ATLETICI
Naše atletičarke devete

Naše atletičarke devete

Na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u atletici za osnovne i srednje škole naša je ekipa djevojčica zauzela 9. mjesto

Atletičarke s voditeljicom Marjanom Fržović

Nakon završnice iz krosa djevojke naše škole plasirale su se i na završnicu atletike koja se po prvi put održala na stadionu u Puli.

Natjecanje je održano 14. svibnja, a sastoji se od sedam disciplina i štafete (100 m, 200 m, 300 m, 400 m). Po disciplinama našu školu su predstavljale: 100 m Sara Sokač, 300 m Magdalena Jurić, 600 m Pia Sertić, dalj Morana Košutar, vis Ema Horvat, kugla Laura Šantatić, vorteks Hana Fržović. Štafeta su trčale: 100 m Sara Sokač, 200 m Zara Kirin, 300 m Lena Ivanček, 400 m Iva Novosel.

Djevojke su zauzele 9. mjesto sveukupno, a Hana Fržović nam je bila najbolja pojedinka jer je pobijedila u svojoj disciplini bacivši vorteks 51.59 metara. Voditeljica im je Marjana Fržović.

Tekst: Leon Cerovec, 8. r.
Fotografija: Marjana Fržović, prof.

Povezani članci
PRIMANJE KOD ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Nagrađeni najuspješniji učenici

Križevački gradonačelnik Mario Rajn i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren nagradili su najuspješnije učenike u školskoj godini 2020./2021.

POZIV
Priključi se novinarskoj družini!

Želiš li postati novinar, naučiti pisati novinske tekstove i fotografirati SLR kamerom? Pridruži nam se!