Top
Školska godina 2021./2022.Uspjesi

MLADI PUTOPISCI
Putuju širom otvorenih očiju

Putuju širom otvorenih očiju

Od 10 najuspjelijih putopisa koji su pristigli na natječaj „Putositnice” čak tri su napisale učenice naše škole – Lana Gršić, Lana Hegedić i Sara Juršetić

Sara Juršetić, Lana Hegedić i Lana Gršić s mentoricom Martinom Valec-Rebić

Učenice 8. b razreda Lana Gršić, Lana Hegedić i Sara Juršetić nagrađene su i pohvaljene na natječaju „Putositnice” Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica. Povjerenstvo je odabralo pet nagrađenih radova među kojima je putopis Od Apatovca do Križevaca Lana Gršić te pet pohvaljenih radova među kojima su putopis Putovanje u doba korone Lane Hegedić i putopis Kučari Sare Juršetić.  Učenicama je mentorica Martina Valec-Rebić.

Završnu svečanost dodjele nagrade zamijenila je virtualna objava rezultata u kojoj su predstavljeni nagrađeni autori i njihovi putopisi, a nagrade su dostavljene u školu. Svi su učenici dobili knjižicu s odabranim putopisima, Podravkine proizvode, a autori najuspjelijih putopisa i njihovi mentori unikatnu skulpturu anđela kiparice Margarete Krstić, autorice najljepših jaslica na svijetu.

Tekst: Dunja Rebić, 8. r.
Fotografije: Valentina Jurišić, vjerouč.

Povezani članci
PRIMANJE KOD ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Nagrađeni najuspješniji učenici

Križevački gradonačelnik Mario Rajn i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren nagradili su najuspješnije učenike u školskoj godini 2020./2021.

POZIV
Priključi se novinarskoj družini!

Želiš li postati novinar, naučiti pisati novinske tekstove i fotografirati SLR kamerom? Pridruži nam se!