GRAD POTIČE IZVRSNOST
Gradonačelnik nagradio petero naših najboljih učenika

napisao Izvor Osmodec Urednik

Gradonačelnik nagradio petero naših najboljih učenika 

Dorotea Zidarić, Vedrana Podravec, Filip Komarica, Hana Fržović i Lana Srbljinović primili su nagrade gradonačelnika za odličan uspjeh i iznimne rezultate na natjecanjima

Nagrađeni učenici s učiteljicama i ravnateljem

Gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn održao je 4. srpnja prijem u Kino dvorani u sklopu Razvojnog centra i tehnološkog parka za najbolje učenike i njihove mentore. Nagrađeni su odlični učenici i oni koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima ili sudjelovali na državnoj smotri. 

Učenici naše škole koji su školsku godinu 2022./2023. završili s odličnim uspjehom (prosjek ocjena 5.00 ili najviše dvije četvorke u svih osam razreda) su  Dorotea Zidarić s razrednicama Natašom Majnarić i Katarinom Mijić te Vedrana Podravec, Filip Komarica i Hana Fržović s razrednicima Ksenijom Legradić i Ninom Drakulić. Primili su nagrade u iznosu od 66 eura.

Još su dodijeljene nagrade učenici Vedrani Podravec koja je osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika u Crikvenici pod mentorstvom Nine Drakulić te učenici Lani Srbljinović koja je sudjelovala na državnom LiDraNu u Vodicama pod mentorstvom Danijele Zagorec. Za osvojeno 1. mjesto Vedrana je primila nagradu od 133,00 eura, dok je Lana za sudjelovanje na državnoj smotri dobila 40,00 eura.

Tekst: Filip Sučić, 5. r.
Fotografija: Dario Sokač

Povezani članci