INTERLIBER
Kupili knjige po sniženim cijenama

napisao Izvor Osmodec Urednik

Kupili knjige po sniženim cijenama

Učiteljica Nina Drakulić povela je učenike šestog i osmog razreda na Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber

Šestaši i osmaši na Interliberu

Učenici šestog i osmog razreda naše škole posjetili su Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber u Zagrebu 10. studenog 2022. Putovali su vlakom, a pratnja im je bila profesorica hrvatskoga jezika Nina Drakulić.

Osim što su mogli prisustvovati različitim književnim susretima, mogli su kupiti razne knjige, slikovnice i radne materijale po povoljnim cijenama, ali se i slikati s poznatim osobama. Susreli su tako spisateljicu Olivera Ćirković koja je napisala knjigu Ja, Pink Panter. Nitko se nije vratio kući praznih ruku, a jedna od traženijih knjiga bila je Uništi dnevnik. Također, na sajmu su se mogle naći popularne Funko Pop figurice.

– Svi smo se odlično proveli te s veseljem i radošću očekujemo sljedeću godinu i novi Interliber! – rekla je profesorica Nina Drakulić.

– Na Interliberu mi je bilo odlično, jako mi se svidjelo to što je bilo jako puno različitih stvari. – kazao je Matija Kamenjak.

– Izlet na Interliber mi se svidio, iako je bilo puno ljudi i žao mi se što neću ići i iduće godine jer sam osmi razred. – rekla je Vedrana Podravec.

Cilj izleta bio je motivirati učenike da čitaju knjige i u ovom vremenu današnjih tehnologija.

Skupna fotografija
Funko Pop figurica
Slikanje sa spisateljicom Oliverom Ćirković

Tekst: Klara Mihalić, 6. r.
Fotografije: Klara Mihalić, 6. r.; Nina Drakulić, prof.

Povezani članci