Top
DogađanjaŠkolska godina 2022./2023.

INTERLIBER
Kupili knjige po sniženim cijenama

Kupili knjige po sniženim cijenama

Učiteljica Nina Drakulić povela je učenike šestog i osmog razreda na Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber

Šestaši i osmaši na Interliberu

Učenici šestog i osmog razreda naše škole posjetili su Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber u Zagrebu 10. studenog 2022. Putovali su vlakom, a pratnja im je bila profesorica hrvatskoga jezika Nina Drakulić.

Osim što su mogli prisustvovati različitim književnim susretima, mogli su kupiti razne knjige, slikovnice i radne materijale po povoljnim cijenama, ali se i slikati s poznatim osobama. Susreli su tako spisateljicu Olivera Ćirković koja je napisala knjigu Ja, Pink Panter. Nitko se nije vratio kući praznih ruku, a jedna od traženijih knjiga bila je Uništi dnevnik. Također, na sajmu su se mogle naći popularne Funko Pop figurice.

– Svi smo se odlično proveli te s veseljem i radošću očekujemo sljedeću godinu i novi Interliber! – rekla je profesorica Nina Drakulić.

– Na Interliberu mi je bilo odlično, jako mi se svidjelo to što je bilo jako puno različitih stvari. – kazao je Matija Kamenjak.

– Izlet na Interliber mi se svidio, iako je bilo puno ljudi i žao mi se što neću ići i iduće godine jer sam osmi razred. – rekla je Vedrana Podravec.

Cilj izleta bio je motivirati učenike da čitaju knjige i u ovom vremenu današnjih tehnologija.

Tekst: Klara Mihalić, 6. r.
Fotografije: Klara Mihalić, 6. r.; Nina Drakulić, prof.

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.