Top
PutovanjaŠkolska godina 2016./2017.

IZLET U ZAGREB
Vrijedi biti dobar matematičar!

Vrijedi biti dobar matematičar! 

Najbolji školski matematičari posjetili su 17. ožujka Muzej iluzija i kino u Zagrebu

Osmašice u Muzeju iluzija

‒ Vrijedi biti dobar matematičar! ‒ riječi su učenika od petog do osmog razreda koji su 17. ožujka bili na izletu u Zagrebu.

Polazak je bio u 8:30 na školskom dvorištu. Prvo što su posjetili bio je Muzej iluzija. Nitko od učenika još ga nije bio posjetio te su svi učenici, baš kao i učitelji, bili oduševljeni.

Nakon muzeja, krenuli su u šetnju. Vrijeme je bilo sunčano i kao stvoreno za laganu šetnju trgom.

Na Trgu bana Josipa Jelačića

Kasnije su se uputili u McDonald’s jer, kako djeca kažu, nijedan izlet nije izlet ako se ne ide u Megić! Kad su se najeli, krenuli su u kino gdje su gledali animirani film „Balerina i Viktor”. Film se svima svidio jer je bio i tužan, a i smiješan.

Na kraju su svi učenici zahvalili učiteljima matematike, Gorani Lovreković, Goranu Ljaljiću, Katarini Mijić i Gordani Podravec, jer su im omogućili izlet, a da im se jako svidjelo vidi se po njihovim dojmovima.

‒ Bilo je jako lijepo, a najviše mi se svidio Muzej iluzija. To iskustvo bih htjela ponoviti! ‒ rekla je Paulina, učenica 8. razreda.

‒ Jučer sam po prvi puta bila u Muzeju iluzija i bilo je odlično. Bilo je lijepo vrijeme i super smo se zabavili. Svakako se isplati biti odličan učenik! ‒ oduševljena je Glorija, učenica 8. razreda.

Tekst i fotografije: Lorena Hrković, 8. r.
Povezani članci
ANKETA
Kamo nakon osnovne škole?

Raspitali smo se među osmašima koju će školu upisati nakon osnove. Lijepo je znati da puno mladih želi pomagati drugima

IZLET U VARAŽDIN I ČAKOVEC
Prvaši upoznali sjever Hrvatske

U utorak, 6. lipnja učenici 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Suzanom Balić, Ivkom Kajganić i pripravnicom Read more