IZLET U ZAGREB
Vrijedi biti dobar matematičar!

napisao Izvor Osmodec Urednik

Vrijedi biti dobar matematičar! 

Najbolji školski matematičari posjetili su 17. ožujka Muzej iluzija i kino u Zagrebu

Osmašice u Muzeju iluzija

‒ Vrijedi biti dobar matematičar! ‒ riječi su učenika od petog do osmog razreda koji su 17. ožujka bili na izletu u Zagrebu.

Polazak je bio u 8:30 na školskom dvorištu. Prvo što su posjetili bio je Muzej iluzija. Nitko od učenika još ga nije bio posjetio te su svi učenici, baš kao i učitelji, bili oduševljeni.

Nakon muzeja, krenuli su u šetnju. Vrijeme je bilo sunčano i kao stvoreno za laganu šetnju trgom.

Na Trgu bana Josipa Jelačića

Kasnije su se uputili u McDonald’s jer, kako djeca kažu, nijedan izlet nije izlet ako se ne ide u Megić! Kad su se najeli, krenuli su u kino gdje su gledali animirani film „Balerina i Viktor”. Film se svima svidio jer je bio i tužan, a i smiješan.

Na kraju su svi učenici zahvalili učiteljima matematike, Gorani Lovreković, Goranu Ljaljiću, Katarini Mijić i Gordani Podravec, jer su im omogućili izlet, a da im se jako svidjelo vidi se po njihovim dojmovima.

‒ Bilo je jako lijepo, a najviše mi se svidio Muzej iluzija. To iskustvo bih htjela ponoviti! ‒ rekla je Paulina, učenica 8. razreda.

‒ Jučer sam po prvi puta bila u Muzeju iluzija i bilo je odlično. Bilo je lijepo vrijeme i super smo se zabavili. Svakako se isplati biti odličan učenik! ‒ oduševljena je Glorija, učenica 8. razreda.

Tekst i fotografije: Lorena Hrković, 8. r.

Povezani članci