Top
Bolji svijetŠkolska godina 2016./2017.

KREATIVNA BOŽIĆNA RADIONICA
Unijeli duh Božića u učionicu

Unijeli duh Božića u učionicu

Početkom prosinca učenici 1. b razreda s roditeljima su imali radionicu božićnih ukrasa 

bozicna-radionica-4

Učenici i roditelji učili su decoupage tehniku.

U petak 2 prosinca 2016. u učionici 1. b razreda održana je radionica božićnih ukrasa. Maštoviti roditelji i djeca marljivo su izrađivali kuglice  u decoupage tehnici pod budnim okom voditeljica kreativnih radionica gospođe Jadranke Šogorić i Karmen Dragač.

Strpljivo i precizno uz puno volje i truda izrezivali su se motivi i lijepili na kuglice od stiropora. Svatko je po želji i osobnom ukusu ukrasio svoju kuglicu  još i gliterom. Stolovi su  začas  bili  ispunjeni zanimljivim uradcima.

Djeca su uživala u šarenilu boja, šljokica i ukrasa. Ispreplitalo se iskustvo i mladost. Zabavili smo se, nasmijali  i uživali u dobrom društvu. Iz dvosatne radionice proizašli su prelijepi kreativni radovi koji se ponosno njišu na  razrednom drvcu. Ovom radionicom željeli smo unijeti duh Božića u našu malu učionicu i učiniti ga posebnim. Nadam se da smo uspjeli u toj nakani.

Tekst i fotografije: Suzana Balić, uč. mentor

Povezani članci
RECENZIJE KNJIGA
Čitajte Josipove recenzije na krizevci.info

Josip Martinčić, bivši učenik naše škole, danas student književnosti u Londonu, od rujna će pisati recenzije knjiga za portal krizevci.info. Read more

DESET GODINA KRIŽEVAČKIH GLAGOLJAŠA
Glagoljamo, dakle jesmo

Ove godine slavimo desetu godišnjicu postojanja glagoljaša u našoj školi zbog čega smo odlučili glagoljicu staviti kao glavnu temu