Top

Moj mačak maneken

Za Mateju nije pas, nego mačka – čovjekov najbolji prijatelj. Pogledajte kakav je frajer njezin mačak!

Danas su mačke najčešći kućni ljubimci obitelji diljem svijeta. No, moja mačak Cezar razlikuje se od drugih po neobičnom smislu za modu. Star je oko godinu dana, a još je od malih nogu pokazivao ljubav prema odjeći. Najčešće nosi karirane košulje, a zim ga odijevam u bundicu da mu ne bude hladno. U njegovoj zimskoj kolekciji ima i nekoliko kapa, ali ih ne nosi prečesto jer mu smetaju uši.

Ljetne praznike provodi ležeći na suncu te se s vremena na vrijeme malo osvježi hladnom kupkom nakon koje uživa u brisanju ručnikom. Ima sivu, čupavu dlaku i pomalo je debeljuškast što me ne čudi s obzirom na to koliko jede.

Nije mu dovoljno to što se ističe svojim modnim stilom, već ima i svoj način hranjenja. Naime, obožava jesti pomoću žlice i piti iz bočice, s podbradnikom, naravno!

Tekst i fotografije: Mateja Miklečić, 6. r.
Povezani članci
UREĐENJE STARE DAME
Ravnateljev ured nema više mrlju na stropu

Zgrada naše škole izgrađena je 1901. godine. Kako je zub vremena neumoljiv, staru je damu potrebno neprestano obnavljati. Tako je Read more

ZIMSKA MODA
Ove zime nosi se krzno

Iako još uvijek čekamo kad će pasti snijeg, onako pravo zimski, odjeća za hladne dane već se odavno nosi.  Zamijetili Read more