Top
Školska godina 2022./2023.Uspjesi

NAGRADA „IMAM ŽICU!”
HEP nagradio Ivana Vujčetića

HEP nagradio Ivana Vujčetića

Bivši učenik naše škole Ivan Vujčetić, koji je prošle je školske godine osvojio prvu nagradu na državnom natjecanju iz fizike, i njegova mentorica Anica Hrlec bili su na dodjeli nagrade „IMAM ŽICU!”

Ivan s mentoricom Anicom Hrlec

U sjedištu Hrvatske elektroprivrede u Zagrebu održana je 15. studenog dodjela nagrada „IMAM ŽICU!” za postignuća učenika na području matematike i fizike. Na dodjelu su pozvani bivši učenik naše škole Ivan Vujčetić, koji je prošle je školske godine osvojio prvu nagradu na državnom natjecanju iz fizike, i njegova mentorica Anica Hrlec.

Nagradu u iznosu od 3.000 kuna ove su godine dobila 34 učenika, i to svi učenici koji su osvojili prvu nagradu na državnim natjecanjima znanja iz matematike, fizike i javnog izlaganja eksperimentalnih radova iz fizike te osvajači prvih triju mjesta na natjecanjima učenika strukovnih škola u kategorijama Izrada programskih rješenja, Električne instalacije i Administracija IT sustava.

Uz predsjednika Uprave HEP-a Frane Barbarića, nagrade su dobitnicima uručili ravnatelj Uprave za znanost i tehnologiju Ministarstva znanosti i obrazovanja Hrvoje Meštrić, ravnateljica Uprave za energetiku Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Kristina Čelić, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Dubravka Brezak Stamać te pomoćnik ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Nino Buić.

Tekst: Melani Brežac, 7. b
Fotografije: Anica Hrlec, prof.; HEP

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.