Top
DogađanjaŠkolska godina 2022./2023.

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI PLAKAT
Luka osvojio razgled Muzeja čokolade za cijeli razred

Luka osvojio razgled Muzeja čokolade za cijeli razred

Učenik 3. a razreda Luka Pupovac nacrtao je plakat o Muzeju čokolade, kojim je pobijedio na natječaju te osvojio ulaznice i degustacijske kutije za cijeli razred

Razgledavanje Muzeja čokolade

Muzej čokolade iz Zagreba na društvenoj mreži Facebook objavio je nagradni natječaj o izradi plakata o Muzeju čokolade. Mogli su se prijaviti i sudjelovati učenici nižih razreda osnovne škole pojedinačno. Pobjednički plakat je onaj koji dobije u određenom vremenskom roku najviše lajkova. Nagrada za pobjedu je besplatan ulaz u muzej i degustacijska kutija za cijeli razred.

Zajedno s učiteljicom Lucijom Martinčić odlučili smo sudjelovati u natječaju. Izrađivali smo plakate, a onda izabrali jedan koji se svidio svima. Izabrani plakat bio je moj. Fotografiju mojeg plakata učiteljica je dala mami učenice iz razreda da ga pošalje u Muzej čokolade. Objavili su ga na svojim stranicama. Plakat je sakupio najviše lajkova i ja sam pobijedio!

Po nagradu smo u Zagreb otišli 20. listopada 2022. Najprije smo odgledali kazališnu predstavu Djevojčica sa šibicama, a zatim krenuli u razgledavanje Muzeja čokolade. Dobili smo degustacijske kutije i kušali sve okuse čokolada. Saznali smo kako se proizvodi čokolada i mnoge slastice. Kušali smo čokoladu od početka izrade od zrna kakaovca pa do konačnog proizvoda. Sve je mirisalo po čokoladi. Uživali smo u obilasku muzeja i svim okusima bijele, mliječne, tamne i nove ruby čokolade.

Tekst: Luka Pupovac, 3. a
Fotografije: Lucija Martinčić, uč.

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.