NATJEČAJ ZA NAJBOLJI PLAKAT
Luka osvojio razgled Muzeja čokolade za cijeli razred

napisao Izvor Osmodec Urednik

Luka osvojio razgled Muzeja čokolade za cijeli razred

Učenik 3. a razreda Luka Pupovac nacrtao je plakat o Muzeju čokolade, kojim je pobijedio na natječaju te osvojio ulaznice i degustacijske kutije za cijeli razred

Razgledavanje Muzeja čokolade

Muzej čokolade iz Zagreba na društvenoj mreži Facebook objavio je nagradni natječaj o izradi plakata o Muzeju čokolade. Mogli su se prijaviti i sudjelovati učenici nižih razreda osnovne škole pojedinačno. Pobjednički plakat je onaj koji dobije u određenom vremenskom roku najviše lajkova. Nagrada za pobjedu je besplatan ulaz u muzej i degustacijska kutija za cijeli razred.

Zajedno s učiteljicom Lucijom Martinčić odlučili smo sudjelovati u natječaju. Izrađivali smo plakate, a onda izabrali jedan koji se svidio svima. Izabrani plakat bio je moj. Fotografiju mojeg plakata učiteljica je dala mami učenice iz razreda da ga pošalje u Muzej čokolade. Objavili su ga na svojim stranicama. Plakat je sakupio najviše lajkova i ja sam pobijedio!

Po nagradu smo u Zagreb otišli 20. listopada 2022. Najprije smo odgledali kazališnu predstavu Djevojčica sa šibicama, a zatim krenuli u razgledavanje Muzeja čokolade. Dobili smo degustacijske kutije i kušali sve okuse čokolada. Saznali smo kako se proizvodi čokolada i mnoge slastice. Kušali smo čokoladu od početka izrade od zrna kakaovca pa do konačnog proizvoda. Sve je mirisalo po čokoladi. Uživali smo u obilasku muzeja i svim okusima bijele, mliječne, tamne i nove ruby čokolade.

Tekst: Luka Pupovac, 3. a
Fotografije: Lucija Martinčić, uč.

Povezani članci