Top
Školska godina 2022./2023.Uspjesi

NATJECANJE U BADMINTONU
Dječaci se plasirali na županijsko, djevojčice druge

Dječaci se plasirali na županijsko, djevojčice druge

Na gradsko-međuopćinskom natjecanju muška ekipa naše škole osvojila je prvo mjesto i plasirala se na županijsko, dok je ženska ekipa zauzela drugo mjesto 

Filip Komarica, Fabijan Gužvinec, Marko Krog i Luka Jašarović s profesoricom Marjanom Fržović

U ponedjeljak, 28. studenoga održano je u Gornjoj Rijeci međuopćinsko-gradsko natjecanje školskih športskih društava u badmintonu. Na natjecanju su sudjelovali učenici naše škole pod vodstvom Marjane Fržović i učenice pod vodstvom Darinke Šimunčić.

Muška ekipa koju su činili Filip Komarica (8. d), Fabijan Gužvinec (8. d), Marko Krog (8. c) i Luka Jašarović (8. b) osvojila je 1. mjesto i plasirala se na županijsko natjecanje. Sudjelovale su još dvije ekipe, učenici iz OŠ Sveti Petar Orehovec i iz OŠ Sidonije Rubido Erdödy Gornja Rijeka.

Učenice naše škole zauzele su 2. mjesto u sastavu Hana Fržović (8. d), Estera Katanović (7. d), Lena Šver (8. b) i Iva Koprić (7. b). Prvo mjesto osvojile su učenici OŠ Sidonije Rubido Erdödy.

Ženska ekipa: Hana Fržović, Estera Katanović, Lena Šver i Iva Koprić

Tekst: Magdalena Božić, 7. a
Fotografije: Marjana Fržović, prof.; Darinka Šimunčić, prof.

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.