Top
DogađanjaŠkolska godina 2017./2018.

NOVA OPREMA
Rukotvorine nabavile šivaći stoj

Rukotvorine nabavile šivaći stoj

Učenici polaznici Rukotovorina prodajom svojih proizvoda skupili su novac i kupili šivaći stroj, zahvaljujući kojemu nastaju novi kreativni radovi. Sigurno ćete u njihovoj ponudi pronaći nešto za sebe!

Družina Rukotovorine koju vodi učiteljica Vedrana Rađa ovih se dana opremila šivaćim strojem, koji će im omogućiti da njihovi proizvodi budu još bolji i kvalitetniji.

‒ Zahvaljujemo svima koji su tijekom ove školske godine kupili i najmanju sitnicu koju su izradili učenici na Rukotvorinama jer smo prikupljenim novcem kupili šivaću mašinu koja nam otvara nove mogućnosti. Šivaća mašina je rabljena, ali radi besprijekorno. Hvala i gospodinu  Prožeku  iz Gornjeg grada koji nam je, čuvši da se radi o šivaćoj mašini za školu, bez problema spustio cijenu. Lara, Tea i Lorena iz 8. e već su sašile nekoliko vrećica za kupovinu i vrećica za sušeno začinsko bilje, a novi projekti već čekaju. ‒ rekla je učiteljica Rađa.

Tekst: Dunja Rebić, 4. r.
Fotografije: Vedrana Rađa, prof.
Povezani članci
3. FESTIVAL MATEMATIKE
Naši matematičari odlični u svim kategorijama

Na 3. križevačkom Festivalu matematike naši su učenici osvojili tri prva mjesta, dva druga i tri treća mjesta. Bravo za Read more

NAGRADE ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Nagrađeni najuspješniji učenici

Župan Darko Koren i gradonačelnik Mario Rajn nagradili su najuspješnije učenike. Na županijsku dodjelu pozvana je Marta Knežević i mali Read more