Top
DogađanjaŠkolska godina 2017./2018.

NOVA OPREMA
Rukotvorine nabavile šivaći stoj

Rukotvorine nabavile šivaći stoj

Učenici polaznici Rukotovorina prodajom svojih proizvoda skupili su novac i kupili šivaći stroj, zahvaljujući kojemu nastaju novi kreativni radovi. Sigurno ćete u njihovoj ponudi pronaći nešto za sebe!

Družina Rukotovorine koju vodi učiteljica Vedrana Rađa ovih se dana opremila šivaćim strojem, koji će im omogućiti da njihovi proizvodi budu još bolji i kvalitetniji.

‒ Zahvaljujemo svima koji su tijekom ove školske godine kupili i najmanju sitnicu koju su izradili učenici na Rukotvorinama jer smo prikupljenim novcem kupili šivaću mašinu koja nam otvara nove mogućnosti. Šivaća mašina je rabljena, ali radi besprijekorno. Hvala i gospodinu  Prožeku  iz Gornjeg grada koji nam je, čuvši da se radi o šivaćoj mašini za školu, bez problema spustio cijenu. Lara, Tea i Lorena iz 8. e već su sašile nekoliko vrećica za kupovinu i vrećica za sušeno začinsko bilje, a novi projekti već čekaju. ‒ rekla je učiteljica Rađa.

Tekst: Dunja Rebić, 4. r.
Fotografije: Vedrana Rađa, prof.
Povezani članci
„LJEPOTA KRISTALNIH PLOHA”
Kristal naših osmaša osvojio 4. mjesto

Učenici Luka Dominik Pisačić, Karlo Ivančić (8. b) i Leona Ostojić (8. e) pod vodstvom učiteljice Marije Biljan sudjelovali su Read more

PRIREDBA ZA DOBRODOŠLICU PRVAŠIMA
101 novi đak

Priredbom u sportskoj dvorani dočekana je nova generacija prvaša, njih točno 101