Top

Ususret Božiću

U pripremama za najradosniji kršćanski blagdan – Božić – u našoj su se školi odvijale brojne aktivnosti, kao što su uređenje škole, različite kreativne radionice, humanitarne akcije i pripreme za križevački tradicionalni Mali božićni sajam

bozicne-pripreme

Uređen prostor između prizemlja i prvog kata.

Novo ruho škole

Zahvaljujući učiteljici Ivanki Lukši i nekolicini učenica naša je škola uoči Božića dobila novo ruho. Božićne ukrase izradile su učenice 7. d i 7. e razreda te su s učiteljicama uredile prostor između prizemlja i prvog kata.

bozicne-pripreme2

Učenice ukrašavaju rukohvat.

Pomoć samostanu Misionarki ljubavi

U srijedu 7. prosinca u 2. a razredu održana je radionica božićnih čestitaka. Uz pomoć gospođa Katarine Sinjeri, Martine Šimunović i razrednice Ksenije Legradić male ručice izradile su 250 prigodnih čestitki, koje će zajedno s humanitarnom pomoći koju su skupili sljedeći tjedan odvesti u samostan Misionarki ljubavi u Zagrebu.

cestitke-2

cestitke

Izrada čestitaka u 2. a razredu.

Mali božićni sajam

Učenici PŠ Vojakovac zajedno sa svojim  roditeljima i učiteljicama imali su vesele radionice izrade različitih božićnih ukrasa. Izrađene ukrase učenici su izložili na tradicionalnome Malom božićnom sajmu u Turističkom informativnom centru u Križevcima.

bozicni-sajam

Tekst: Elena Miklečić, 8. b
Fotografije: Ivana Dokuš-Komarica, prof.,
Vedrana Rađa, prof.; Draženka Pušić, uč.

Povezani članci
ANKETA
Kamo nakon osnovne škole?

Raspitali smo se među osmašima koju će školu upisati nakon osnove. Lijepo je znati da puno mladih želi pomagati drugima

IZLET U VARAŽDIN I ČAKOVEC
Prvaši upoznali sjever Hrvatske

U utorak, 6. lipnja učenici 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Suzanom Balić, Ivkom Kajganić i pripravnicom Read more