PRIPREME ZA BOŽIĆ
Ususret Božiću

napisao Izvor Osmodec Urednik

Ususret Božiću

U pripremama za najradosniji kršćanski blagdan – Božić – u našoj su se školi odvijale brojne aktivnosti, kao što su uređenje škole, različite kreativne radionice, humanitarne akcije i pripreme za križevački tradicionalni Mali božićni sajam

bozicne-pripreme

Uređen prostor između prizemlja i prvog kata.

Novo ruho škole

Zahvaljujući učiteljici Ivanki Lukši i nekolicini učenica naša je škola uoči Božića dobila novo ruho. Božićne ukrase izradile su učenice 7. d i 7. e razreda te su s učiteljicama uredile prostor između prizemlja i prvog kata.

bozicne-pripreme2

Učenice ukrašavaju rukohvat.

Pomoć samostanu Misionarki ljubavi

U srijedu 7. prosinca u 2. a razredu održana je radionica božićnih čestitaka. Uz pomoć gospođa Katarine Sinjeri, Martine Šimunović i razrednice Ksenije Legradić male ručice izradile su 250 prigodnih čestitki, koje će zajedno s humanitarnom pomoći koju su skupili sljedeći tjedan odvesti u samostan Misionarki ljubavi u Zagrebu.

cestitke-2

cestitke

Izrada čestitaka u 2. a razredu.

Mali božićni sajam

Učenici PŠ Vojakovac zajedno sa svojim  roditeljima i učiteljicama imali su vesele radionice izrade različitih božićnih ukrasa. Izrađene ukrase učenici su izložili na tradicionalnome Malom božićnom sajmu u Turističkom informativnom centru u Križevcima.

bozicni-sajam

Tekst: Elena Miklečić, 8. b
Fotografije: Ivana Dokuš-Komarica, prof.,
Vedrana Rađa, prof.; Draženka Pušić, uč.

Povezani članci