Top
DogađanjaŠkolska godina 2022./2023.

ŠKOLSKO NATJECANJE U BADMINTONU
Estera, Lena i Hana osvojile prva tri mjesta

Estera, Lena i Hana osvojile prva tri mjesta

Petnaest učenica sudjelovalo je na školskome natjecanju u badmintonu, a prva su tri mjesta osvojile Estera Katanović, Lena Šver i Hana Fržović

Natjecanje u badmintonu

Školsko sportsko društvo „Izvor” naše škole održalo je 9.  studenoga školsko natjecanje u badmintonu za učenice. Prijavljeno je bilo ukupno 15 učenica, a među pet najboljih našle su se ove natjecateljice: 5. mjesto Eva Majdak, 7. c, 4. mjesto Iva Koprić, 7. b, 3. mjesto Hana Fržović, 8. d, 2. mjesto Lena Šver, 8. b i 1. mjesto Estera Katanović, 7. d.

Nastupile su još i Lana Sučić, 7. b, Dora Devčić, 7. a, Maria Kranjec, 7. d, Ines Čevisek, 7. a, Tena Crnčić, 7. d, Klea Pukec, 7. d, Dvina Poharc, 7. d, Ivana Pavlic, 7. b i Tea Hegedić, 8. b.

Cilj je natjecanja, osim plasmana na općinsko natjecanje, i upoznavanje s pravilima igre, promicanje igre koja se može provoditi na svim mjestima, a ujedno i pristupanje natjecanju na pošten način. Natjecanje je provodila učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture Darinka Šimunčić.

Tekst i fotografije: Darinka Šimunčić, prof.

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.