Top
PutovanjaŠkolska godina 2016./2017.

TERENSKA NASTAVA
Gledali Pinokija i posjetili zoološki

Gledali Pinokija i posjetili zoološki

U četvrtak 20. listopada učenici 1. b i 1. c razreda s učiteljicama Suzanom Balić i Ivkom Kajganić bili su na terenskoj nastavi u Zagrebu

zagreb-4

Dan je počeo kišom i nije izgledao baš obećavajuće, no to nije pokvarilo dobro raspoloženje uzbuđenih prvaša. Kako je vrijeme odmicalo, postajalo je sve bolje i bolje te je kiša potpuno prestala.

Posjetili su Gradsko kazalište „Žar ptica” gdje su gledali odličnu i zanimljivu predstavu o lutku Pinokiju, koji nakon avantura, nepodopština i iskušenja spozna sebe i svijet. Njegova naivna dobronamjernost koja proizlazi iz ljubavi, umanjuje i iskupljuje njegove grijehe i dovodi ga do željenog cilja.

Zatim su u Lovačkom muzeju uz vodstvo g. Marijana Lekića mnogo naučili o divljim životinjama. Nakon muzeja posjetili su Zoološki vrt gdje su uz vodstvo edukatorice Petre saznali tko ima perje, a tko dlaku, kako se zmije rješavaju tijesne „odjeće” i čemu služe ljuske.

Na kraju su se osladili u restoranu McDonald’s te sretni i razdragani vratili kućama u zagrljaj svojih roditelja.

Tekst i fotografije: Suzana Balić, uč. mentor

Povezani članci
ANKETA
Kamo nakon osnovne škole?

Raspitali smo se među osmašima koju će školu upisati nakon osnove. Lijepo je znati da puno mladih želi pomagati drugima

IZLET U VARAŽDIN I ČAKOVEC
Prvaši upoznali sjever Hrvatske

U utorak, 6. lipnja učenici 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Suzanom Balić, Ivkom Kajganić i pripravnicom Read more