Top
MalciŠkolska godina 2016./2017.

TRADICIONALNA TIKVIJADA
Modeci se pozlatili na tikvijadi

Modeci se pozlatili na tikvijadi

Učenici 2. a i 1. b razreda s učiteljicama Ksenijom Legradić i Suzanom Balić u petak 21. listopada sudjelovali su na  tradicionalnoj tikvijadi u prostoru Gornjogradskog dobrotvornog i kulturnog društva „Lipa”. Marljive ruke učenika i roditelja izradile su čudesne rukotvorine

tikvijada-1

Zajedničko slikanje s pobjedničkim radovima

Sve nazočne pozdravili su predsjednica Društva Branka Gold, zamjenik križevačkog gradonačelnika Tomislav Katanović, a program je vodio Ottone Novosel-Franz.

Povjerenstvo sastavljeno od tri člana budnim je okom promatralo izložene radove i na kraju dalo završni sud. Svaki je sudionik dobio prigodno oslikane magnetiće, a učenici naše škole osvojli su prvu nagradu i dobili zlatnu medalju.

Kad je g. Ottone proglasio pobjednika, prostorijom se prolomio veseli zvižduk oduševljenih Modeca. Bili su nagrađeni za trud i kreativnost. Veselju i sreći nije bilo kraja. Obećali su da će nagodinu doći u većem broju sa još više ideja pretvorenih u prekrasne inovativne radove.

Tekst i fotografije: Suzana Balić, uč. mentor

Povezani članci
ANKETA
Kamo nakon osnovne škole?

Raspitali smo se među osmašima koju će školu upisati nakon osnove. Lijepo je znati da puno mladih želi pomagati drugima

IZLET U VARAŽDIN I ČAKOVEC
Prvaši upoznali sjever Hrvatske

U utorak, 6. lipnja učenici 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Suzanom Balić, Ivkom Kajganić i pripravnicom Read more