Top
DogađanjaŠkolska godina 2022./2023.

VIJEĆE UČENIKA NAŠE ŠKOLE
Natko i Ema izabrani za predsjednika i zamjenicu

Natko i Ema izabrani za predsjednika i zamjenicu

Na prvom sastanku Vijeća učenika naše škole za predsjednica i njegovu zamjenicu izabrani su Natko Kudeljnjak (8. c) i Ema Pengov (3. a)

Ema Pengov i Natko Kudeljnjak

U našoj je u školskoj knjižnici 28. rujna održan prvi sastanak Vijeća učenika. Nakon pozdravne riječi ravnatelja Tomislava Bogdanovića i  upoznavanja s  predstavnicima Vijeća učenika, održan je izbor za predsjednika i zamjenika. Za predsjednika Vijeća učenika izabran je učenik 8. c razreda Natko Kudeljnjak, a za zamjenicu je izabrana učenica 3. a razreda Ema Pengov.

Ravnatelj je Vijeću učenika prezentirao Školski kurikulum i Godišnji plan i program rada škole za školsku godinu 2022./2023. Upoznao ih je i s Protokolom o postupanju u slučaju nasilja u školi. Nakon toga, neki su učenici iznijeli prijedloge svojih razreda, odnosno probleme učenika putnika, kašnjenje autobusa i dr. Ravnatelj je najavio da će uskoro imati i drugi sastanak Vijeća učenika te da predstavnici pripreme svoje prijedloge vezane uz rad škole.

Tekst: Romana Erhatić, prof.
Fotografije: Romana Erhatić, prof.; Silvija Kudeljnjak

Povezani članci
Predstava „500 ljeta Judite”

Povodom obilježavanja 500 godina od tiskanja djela Judite „oca hrvatske književnosti” Marka Marulića, učenici naše škole sa svojim su mentoricama pripremili 8. Read more

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci – Virtualni koncert i izložbe, šk. god. 2021./2022.

Dan škole OŠ Ljudevita Modeca Križevci 20. svibnja 2022. obilježen je virtualnim koncertom i izložbama.