ZAJEDNIŠTVO
Izradili čestitke za Majčin dan

napisao Izvor Osmodec Urednik

Izradili čestitke za Majčin dan

U srijedu 10. svibnja učenici 2., 3., .4. i 5. razreda Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju, njihova učiteljica Snežana Premužić, asistentica Kristina Kostibol te knjižničarka Tihana Doskočil posjetili su svoje prijatelje iz 1. b razreda OŠ Ljudevita Modeca

Učenici 1. b razreda, kao što su i obećali, ponovno su ugostili svoje drage prijatelje. Gosti su, svojim dolaskom, učionicu dodatno ispunili smijehom, radošću i pozitivnom energijom. Nakon srdačnog dočeka i veselih pozdrava, svi su se udobno smjestili. Uslijedilo je čitanje priče. Pošto se bliži Majčin dan, učiteljica Suzana Balić pročitala je učenicima prigodnu slikopriču Dar za mamu Željke Horvat Vukelja. Nakon kratkog razgovora o priči svi su se složili kako je majci najljepši dar njena obitelj.

Zatim je uslijedila radionica izrade čestitki za Majčin dan. Materijali za rad bili su spremni. Učiteljica Suzana pokazala je učenicima zanimljivu kolaž tehniku ukrašavanja čestitki i sada su svi prionuli na posao. Uskoro su školske klupe ispunile šarene čestitke koje će razveseliti lica majki naših dragih učenika. Veseli i zadovoljni svojim radom, učenici su se smjestili ispred fotoobjektiva i s ponosom pokazali svoje kreativne uratke.

Protekli tjedan učenici 1. b razreda vrijedno su radili i za svoje prijatelje izradili magnete od glinamola ukrašene cvjetnim motivima. S veseljem su ih podijelili svojim prijateljima.

Nakon zanimljivog rada učenici su se odmorili uz grickalice i sokove, a zatim pošli na školsko igralište. Druženje se nastavilo uz smijeh i igru, a učiteljice su dogovorile novo druženje krajem mjeseca.

Tekst i fotografije: Suzana Balić, uč. mentor

Povezani članci