FOTONATJEČAJ
Lorena zaradila 4000 kuna za ŠSD „Izvor”

napisao Izvor Osmodec Urednik

Lorena zaradila 4000 kuna za ŠSD „Izvor” 

Lorena Hrković osvojila je treću nagradu na natječaju „Školski sport i olimpijski pokret” Hrvatskog školskog sportskog saveza i Hrvatske olimpijske akademije te Školskom sportskom društvu „Izvor” zaradila opremu vrijednu 4000 kuna

Lorena u akciji”

Na fotografski natječaj „Školski sport i olimpijski pokret” Hrvatskog školskog sportskog saveza i Hrvatske olimpijske akademije pristiglo je 58 fotografija u kategoriji osnovnih i srednjih škola. Tema fotonatječaja ove je godine bila „Košarka kroz fotografiju”. Ocjenjivačko je povjerenstvo glasanjem odabrao najbolje fotografije, među kojima je treće mjesto zauzela fotografija Lorene Hrković, učenice 8. razreda naše škole i novinarke školskog lista „Izvor”. Za osvojeno treće mjesto Školsko sportsko društvo „Izvor” dobit će sportsku opremu i rekvizite u vrijednosti od 4000 kuna, a Lorena sportsku opremu u vrijednosti od 800 kuna.

Lorenina nagrađena fotografija

U ocjenivačkom povjerenstvu nalazilo se pet članova, troje iz Hrvatske olimpijske akademije – Danira Bilić Nakić, Maja Čizmić Regula i Robert Valai, te dvoje iz Hrvatskog školskog sportskog saveza – Marin Horvat i Davor Juriša.

Najbolji radovi bit će objavljeni u časopisu Hrvatskog olimpijskog odbora „Olimp”.

Tekst: Monika Valec, 8. r.
Fotografija: Martina Valec-Rebić, prof.

Povezani članci