Top
KulturaŠkolska godina 2021./2022.

ZALJUBLJENI MODEC 2022.
Raspisan natječaj za najljepše ljubavno pismo

Raspisan natječaj za najljepše ljubavno pismo

Zaljubljeni ste? Vidite li posvuda oko sebe srca? Lete li leptirići po vašem trbuhu? Svijet je ponovno zadobio ružičastu boji! Ali… korona i izolacija drže vas daleko od pogleda na vašu ljubav? Ne brinite, imamo rješenje – napišite ljubavno pismo! Stigla nam je veljača, mjesec ljubavi, stiglo je vrijeme za još jedan natječaj Zaljubljeni Modec!

Pozivamo sve učenike od 1. do 8. razreda da se prijave na natječaj za najljepše ljubavno pismo Zaljubljeni Modec.

Radovi moraju biti napisani u obliku pisma. Svako pismo mora sadržavati: oslovljavanje, sadržaj pisma, pozdrav i potpis. Pisma se potpisuju zaporkom. Svi ostali podaci (ime i prezime, razred) trebaju biti zasebno navedeni u zatvorenoj omotnici na kojoj je napisana zaporka. Omotnicu priložite uz pismo.

Pismo ćete ubaciti u sandučić koji je postavljen na stepeništu između prizemlja i prvog kata. U slučaju produženja online nastave dobit ćete dodatne informacije o predaji pisama.

Povjerenstvo za prosudbu izabrat će sedam najboljih pisama, tri u kategoriji od 1. do 4. razreda, tri u kategoriji od 5. do 8. razreda, te najkreativnije pismo.

Natječaj je otvoren od 1. veljače do 10. veljače.

Povezani članci
DRŽAVNO PRVENSTVO U ATLETICI
Naše atletičarke devete

Na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u atletici za osnovne i srednje škole naša je ekipa djevojčica zauzela 9. Read more

MLADI PUTOPISCI
Putuju širom otvorenih očiju

Od 10 najuspjelijih putopisa koji su pristigli na natječaj „Putositnice” čak tri su napisale učenice naše škole – Lana Gršić, Read more