Top
KulturaŠkolska godina 2021./2022.

ZALJUBLJENI MODEC 2022.
Raspisan natječaj za najljepše ljubavno pismo

Raspisan natječaj za najljepše ljubavno pismo

Zaljubljeni ste? Vidite li posvuda oko sebe srca? Lete li leptirići po vašem trbuhu? Svijet je ponovno zadobio ružičastu boji! Ali… korona i izolacija drže vas daleko od pogleda na vašu ljubav? Ne brinite, imamo rješenje – napišite ljubavno pismo! Stigla nam je veljača, mjesec ljubavi, stiglo je vrijeme za još jedan natječaj Zaljubljeni Modec!

Pozivamo sve učenike od 1. do 8. razreda da se prijave na natječaj za najljepše ljubavno pismo Zaljubljeni Modec.

Radovi moraju biti napisani u obliku pisma. Svako pismo mora sadržavati: oslovljavanje, sadržaj pisma, pozdrav i potpis. Pisma se potpisuju zaporkom. Svi ostali podaci (ime i prezime, razred) trebaju biti zasebno navedeni u zatvorenoj omotnici na kojoj je napisana zaporka. Omotnicu priložite uz pismo.

Pismo ćete ubaciti u sandučić koji je postavljen na stepeništu između prizemlja i prvog kata. U slučaju produženja online nastave dobit ćete dodatne informacije o predaji pisama.

Povjerenstvo za prosudbu izabrat će sedam najboljih pisama, tri u kategoriji od 1. do 4. razreda, tri u kategoriji od 5. do 8. razreda, te najkreativnije pismo.

Natječaj je otvoren od 1. veljače do 10. veljače.

Povezani članci
DOČEK ZA PRVAŠIĆE
Dobro došli, prvaši!

U novoj sportskoj dvorani održana je 5. rujna vesela priredba za novu generaciju prvašića

DVOJE UČITELJA OTIŠLO U MIROVINU
Sretno u mirovini!

Učiteljica geografije Ruža Zlatar i učitelj tehničke kulture Marijan Ivanović od nove školske godine novopečeni su umirovljenici. Neka im dani Read more