Top
Bolji svijetŠkolska godina 2016./2017.

DAN PLANETA ZEMLJE
Pobijedili u igrama o recikliranju

Pobijedili u igrama o recikliranju

Učenici 6. razreda obilježili su Dan planeta Zemlje na gradskom trgu igrajući igre s temom recikliranja i zaštite okoliša protiv učenika Osnovne škole „Vladimir Nazor”

Naši su učenici bili bolji u kvizu znanja i igri pictionary.

U obilježavanju Dana planeta Zemlje, koje je u subotu 29. travnja na Gradskom trgu organiziralo Komunalno poduzeće Križevci, sudjelovali su učenici naše škole i Osnovne škole „Vladimir Nazor”.

Štafeta – tko će bolje razvrstati otpad.

Učenici su se natjecali u četiri igre: memory, pictionary, kvizu znanja i štafeti. Naši su učenici pobijedili u kvizu, gdje se provjeravalo znanje o načinu sakupljanja otpada, recikliranju i kompostiranju, te u igri pictionary, a izgubili u igri memory i štafeti, gdje su učenici morali pravilno razvrstati otpad, u običnu kantu ili onu s narančastim poklopcem za recikliranje. Ipak, u konačnici su pobijedili naši učenici s rezultatom 20:19.

Zajedno za čišći okoliš

 

Tekst i fotografije: Petra Kačarovski, prof.
Povezani članci
RECENZIJE KNJIGA
Čitajte Josipove recenzije na krizevci.info

Josip Martinčić, bivši učenik naše škole, danas student književnosti u Londonu, od rujna će pisati recenzije knjiga za portal krizevci.info. Read more

DESET GODINA KRIŽEVAČKIH GLAGOLJAŠA
Glagoljamo, dakle jesmo

Ove godine slavimo desetu godišnjicu postojanja glagoljaša u našoj školi zbog čega smo odlučili glagoljicu staviti kao glavnu temu