Top
Školska godina 2021./2022.Uspjesi

NATJEČAJ „EUROPA U ŠKOLI”
Melani osvojila drugu nagradu svojom pričom

Melani osvojila drugu nagradu svojom pričom

U Europskom domu u Zagrebu 28. put za redom održana je dodjela nagrada učenicima koji su osvojili prva tri mjesta na natječaju Europa u školi. Među nagrađenima bila je i Melani Brežac 

Melani Brežac s mentoricom Martinom Valec-Rebić

U Europskome domu u Zagrebu organizirana je 9. svibnja dodjela nagrada najuspješnijim učenicima koji su sudjelovali na literarnom, likovnom i glazbenom natječaju Europa u školi. Nakon županijske razine na kojoj je sudjelovao veći broj učenika naše škole, na državnoj je razini odabrano po 10 najboljih učenika u različitim žanrovskim i dobnim kategorijama.

Na dodjelu je pozvana učenica Melani Brežac, koja je osvojila drugu nagradu svojom pričom Pustolovina u šumi glagoljice u kategoriji literarnih radova učenika 5. i 6. razreda. Nagrađena je diplomom i poklon paketom Školske knjige.

Među deset najboljih radova izabran je i rad Sretan rođendan, Zemljo Matije Berenda. U kategoriji literarnih radova učenika 7. i 8. razreda osvojio je 6. mjesto i dobio digitalnu diplomu. Mentorica je Melani i Matiji bila Martina Valec- Rebić. Tema natječaja bila je Stvaramo održivu budućnost.

Tekst: Iva Koprić, 6. b
Fotografije: Dunja Rebić, 8. b; MVR

Povezani članci
FESTIVAL DJEČJEG GLAZBENOG STVARALAŠTVA
Naši pirati osvojili prvu nagradu

Na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu naši su glazbenici zablistali

PONOS NAŠE ŠKOLE
Ivan i Paulina među najuspješnijim učenicima

Ivan Vujčetić i Paulina Aleksa primili su Nagradu Oskar znanja, a Ivan je usto pozvan i na testiranje za Međunarodnu Read more