NATJECANJE „HIPPO”
Leon, Dado, Matej i Petra među 10 posto najboljih

napisao Izvor Osmodec Urednik

Leon, Dado, Matej i Petra među 10 posto najboljih 

Objavljeni su rezultati prvog kruga međunarodnog natjecanja iz engleskog jezika HIPPO! U kategoriji HIPPO 1 dalje idu Leon Pukec i Dado Skledar, u kategoriji HIPPO 2 Matej Miklin, a u HIPPO 3 Petra Puškadija

Napokon su stigli rezultati prvoga kruga 5. međunarodnog natjecanja iz engleskog jezika „Hippo” koje smo očekivali proteklih tjedana. Podsjećamo da se natjecalo 42 učenika naše škole u tri kategorije određene uzrastom. Svi su učenici ostvarili izvrsne rezultate te svakako zaslužuju pohvalu, a četvero njih sudjelovat će u državnom polufinalu ove subote, 1. travnja u SŠ „Ivan Seljanec” u Križevcima.

Među najboljih 10 % natjecatelja u Hrvatskoj (bilo ih je oko 700 u svakoj kategoriji!) našli su se: u kategoriji HIPPO 1 Leon Pukec, 5. d i Dado Škledar, 4. b, u kategoriji HIPPO 2 Matej Miklin, 6. b i u HIPPO 3 Petra Puškadija, 8. b.

U subotu će se s učenicima iz cijele Hrvatske boriti za odlazak u Italiju na veliko finale kamo stižu najbolji natjecatelji iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Italije, Mongolije, Kine, Makedonije, Srbije, Crne Gore, Rusije, Ukrajine, Bugarske, Rumunjske, Malezije, Slovenije, Angole i Latvije.

 

Tekst: Irena Horvat, učiteljica

Povezani članci