Top
KulturaŠkolska godina 2016./2017.

„PRI DRAVSKOMU”
Lina na susretu malih recitatora i glumaca

Lina na susretu malih recitatora i glumaca

Lina Blažinčić, učenica 2. razreda Područne škole Veliki Raven, nastupila je na 6. susretu mladih recitatora i glumaca „Pri Dravskomu”

U petak, 5. svibnja 2017. godine Lina Blažinčić, učenica 2. razreda Područne škole Veliki Raven, pod mentorstvom učiteljice Jasmine Borošak, nastupila je na 6. susretu mladih recitatora i glumaca „Pri Dravskomu”.

Susret je trajao dva sata tijekom kojih je nastupilo 27 izvođača razredne nastave i 14 izvođača predmetne nastave. Svi učenici su izvodili djela podravskog pjesnika Miroslava Dolenca Dravskog, čija se 80. obljetnica rođenja ovim susretom i obilježavala. Učenici su svoje nastupe izvodili u narodnim nošnjama svojega mjesta. Susret je bio veoma zanimljiv, poučan i zabavan, a našoj Lini je to bilo još jedno veoma lijepo i dragocjeno iskustvo.

Tekst i fotografije: Jasmina Borošak, dipl. učiteljica
Povezani članci
RECENZIJE KNJIGA
Čitajte Josipove recenzije na krizevci.info

Josip Martinčić, bivši učenik naše škole, danas student književnosti u Londonu, od rujna će pisati recenzije knjiga za portal krizevci.info. Read more

DESET GODINA KRIŽEVAČKIH GLAGOLJAŠA
Glagoljamo, dakle jesmo

Ove godine slavimo desetu godišnjicu postojanja glagoljaša u našoj školi zbog čega smo odlučili glagoljicu staviti kao glavnu temu