Top
DogađanjaŠkolska godina 2021./2022.

ŠKOLSKI LITERARNI NATJEČAJ
Ljubav prema gradu u pjesmama i pričama

Ljubav prema gradu u pjesmama i pričama

Naši su se učenici povodom Dana grada okušali u pisanju literarnih radova na temu Voljenome gradu

Nagrađeni učenici s ravnateljem Tomislavom Bogdanovićem

U našoj je školi povodom Dana grada Križevaca održan literarni natječaj na temu Voljenome gradu. Učenici su se natjecali u pisanju pjesama i proznih tekstova. U svakoj kategoriji nagrađeno je troje učenika.

U poeziji od 1. do 4. razreda nagrađeni su Sara Leskovar s radom Križevci, Nera Zidarić s radom Križevci, grade moj! i Jakov Sokolić s radom Moj grad Križevci. U prozi od 1. do 4. razreda nagrađeni su Damjan Jakopec s radom Križevci, Lucija Rabadžija s radom Križevci u mom srcu i Paula Blažinčić Pisačić s radom Moj grad Križevci.

U poeziji od 5. do 8. razeda nagrađeni su Antonela Čakija s radom Križevci, Pavle Prodan s radom Voljenome gradu i Klara Mihalić s radom Voljenome gradu. U prozi od 5. do 8. razreda nagrađeni su Mirjam Balen s radom Mojem malom gradu Križevcima, Tena Budja s radom U voljenome gradu i Ana Šarić s radom Duh voljenoga grada.

U školskom povjerenstvu bile su učiteljice Ana Andrić, Romana Erhatić i Danijela Zagorec, a učenicima je nagrade i diplome dodijelio ravnatelj Tomislav Bogdanović.

Tekst: Melani Bražac, 6. r.
Fotografije: MVR

Povezani članci
SPORTSKI PRAZNICI
Sudjeluje rekordnih 63 učenika 

I tijekom praznika učenici se rado odazivaju na sportske aktivnosti, ovoga ljeta u sportskim praznicima sudjeluje čak 63 učenika

PREVENCIJA OVISNOSTI
Bolje spriječiti nego liječiti

Tijekom svibnja naši su učenici slušali predavanja policijskog službenika o ovisnosti o alkoholu, drogi i internetu