Top
DogađanjaŠkolska godina 2021./2022.

VEČER MATEMATIKE
Matematika je svuda oko nas

Matematika je svuda oko nas

Tko kaže da je matematika teška? Matematičke zadatke rješavalo 324 učenika pod vodstvom 20 učitelja

Naša se škola i ove godine priključila projektu Večer matematike koje organizira Hrvatsko matematičko društvo. Zbog nemogućnosti miješanja učenika iz različitih odjela i ovaj se put večer pretvorila u tjedan matematike od 29. studenoga do 3. prosinca. Aktivnosti koje smo dobili od organizatora provedene su na satu – redovnoj ili dodatnoj nastavi, a neke i kod kuće. Bez obzira na situaciju sudjelovao je velik broj učitelja – 20 i učenika – 324.

Sudjelovale su područne škole: PŠ Vojakovački Osijek i učitelj Tihomir Pleša, PŠ Veliki Raven i učiteljice Renata Trstenjak i Jasmina Borošak, PŠ Glogovnica i učiteljice Marina Ferendiš i Jelena Kuzijev. U matičnoj školi u Večer matematike uključili su se učenici sa svojim učiteljicama i učiteljima Anđelkom Balić, Sandrom Maurović, Tanjom Kulović-Balić, Lucijom Martinčić, Jasminom Ibrahimagićem, Katarinom Harča Sinković, Brankicom Salopek, Josipom Rabadžija, Vanjom Konfic,  Natašom Majnarić, Suzanom Balić, Goranom Lovreković, Katarinom Mijić, Goranom Ljaljićem i Gordanom Podravec. Večer matematike obilježila je čak i učiteljica hrvatskoga jezika Martina Iveković proučavajući s učenicima brojeve kao vrstu riječi.

Tekst: Gordana Podravec, prof.
Fotografije: učiteljice i učitelji

Povezani članci
DOČEK ZA PRVAŠIĆE
Dobro došli, prvaši!

U novoj sportskoj dvorani održana je 5. rujna vesela priredba za novu generaciju prvašića

DVOJE UČITELJA OTIŠLO U MIROVINU
Sretno u mirovini!

Učiteljica geografije Ruža Zlatar i učitelj tehničke kulture Marijan Ivanović od nove školske godine novopečeni su umirovljenici. Neka im dani Read more