Top
KulturaŠkolska godina 2021./2022.

ZALJUBLJENI MODEC 2022.
Oni znaju iskazati svoje osjećaje

Oni znaju iskazati svoje osjećaje

Igor Tačković, Lucija Rabadžija, Benedikt Božić, Mirjam Balen, Nika Sokač, Matija Međimurec i Veronika Skrba pobjednici su ovogodišnjeg natječaja „Zaljubljeni Modec”, natječaja za najljepše ljubavno pismo

Dobitnici nagrada za najbolje ljubavno pismo s ravnateljem Tomislavom Bodanovićom i koordinatoricom natječaja, profesoricom Anom Andrić

Ove se godine održao peti natječaj „Zaljubljeni Modec” za najbolje ljubavno pismo u našoj školi. Natječaj je bio otvoren do Valentinova (14. veljače), kada je povjerenstvo od čak 51 pristiglog pisma izabralo tri najbolja rada u nižim razredima i tri najbolja rada u višim razredima. Ovogodišnje povjerenstvo činile su učiteljice Anica Hrlec, Ana Andrić i Nina Drakulić.

Pristiglo je 51 pismo

Najzaljubljeniji su učenici 3. c razreda koji su osvojili sve tri nagrade za niže razrede: Igor Tačković osvojio je svojim pismom prvo mjesto, a odmah za njime slijedila je Lucija Rabadžija s osvojenom drugom nagradom, dok je treće mjesto osvojio Benedikt Božić.

Prvu nagradu u višim razredima jednoglasnom odlukom povjerenstva osvojila je Mirjam Balen iz 8. b razreda, drugu nagradu Nika Sokač iz 6. d, a Matija Međimurec iz 8. e osvojio je treću nagradu. Ove godine se biralo i najkreativnije pismo, a tu je nagradu osvojila Veronika Skrba iz 8. b razreda. Zahvalnice i nagrade podijelio je u ponedjeljak 7. ožujka ravnatelj Tomislav Bogdanović. Koordinatorica natječaja je profesorica Ana Andrić.

Tekst: Mirjam Balen, 8. b
Fotografije: Magdalena Božić, 6. a; Ana Andrić, prof.

Povezani članci
PRIMANJE KOD ŽUPANA I GRADONAČELNIKA
Nagrađeni najuspješniji učenici

Križevački gradonačelnik Mario Rajn i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren nagradili su najuspješnije učenike u školskoj godini 2020./2021.

POZIV
Priključi se novinarskoj družini!

Želiš li postati novinar, naučiti pisati novinske tekstove i fotografirati SLR kamerom? Pridruži nam se!