ŽUPANIJSKA NATJECANJA
Održana natjecanja od prošle školske godine

napisao Izvor Osmodec Urednik

Održana natjecanja od prošle školske godine

U rujnu su održana županijska natjecanja koja su zbog epidemije koronavirusa i nastave na daljinu tijekom prošle školske godine bila odgođena 

Filip Mikinac i Kruno Kamenjak s učiteljicom Vedranom Rađa

Na županijskom natjecanju iz povijesti održanom 22. rujna učenik Filip Mikinac iz 8. c osvojio je drugo mjesto, a učenik Kruno Kamenjak iz 8. d osvojio je treće mjesto. Mentorica im je profesorica Vedrana Rađa.

U ponedjeljak 28. rujna održano je županijsko natjecanje iz fizike na kojemu je Leon Pukec, 8. r. osvojio treće mjesto. Mentor mu je profesor Leo Kranjec.

Natjecanje-izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2020. održano je 25. rujna. Naši su učenici ostvarili sljedeće rezultate: 4. mjesto Ana Širjan za strip pod nazivom Marcel Kiepach – čudo od djeteta; 11. mjesto Dora Marin za strip pod nazivom Magda Herucina; 24. mjesto Dorotea Letoja za strip pod nazivom Djevojke s mačevima; 30. mjesto Gabriel Rožić za strip pod nazivom Magda Herucina.

stripovi s natjecanja LIK 2020.

Županijsko natjecanje iz hrvatskoga jezika održano je u utorak, 29. rujna. Učenica 8. a razreda Ana-Marija Vuković (mentorica Danijela Zagorec) zauzela je deveto mjesto, Patricija Ištvanović iz 8. c (mentorica Nina Drakulić) prvo mjesto, a  Lea Lovreković iz 8. d drugo mjesto (mentorica Martina Iveković).

Patricija Ištvanović i Ana-Marija Vuković

Dio se natjecanja, podsjećamo, održao prošle školske godine. Više o tome ovdje.

 

Tekst: Leon Cerovec, 7. c
Fotografije: Vedrana Rađa, prof.; Senka Pleše, dipl. uč.;
Romana Erhatić, prof.; Nina Drakulić, mag. edu. HJ

Povezani članci