OPĆINSKO NATJECANJE IZ KOŠARKE
Izvoraši poručuju: „Zadar, stižemo!”

napisao Izvor Osmodec Urednik

Izvoraši poručuju: „Zadar, stižemo!”

Na općinskom natjecanju iz košarke ekipa ŠŠD-a „Izvor” iz Križevaca osvojila prvo mjesto, ŠŠD-a „Mladost” iz Đurđevca drugo, a ŠŠD „Braća Radić” iz Koprivnice treće mjesto

U sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca 11. veljače održalo se općinsko natjecanje iz košarke s početkom u 9 sati. U borbi za plasman na državno prvenstvo svoje snage odmjerile su tri škole: OŠ „Braća Radić” Koprivnica, OŠ Ljudevita Modeca Križevci i OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac. Led su probili ŠŠD „Izvor” iz Križevaca i ŠŠD „Braća Radić” iz Koprivnice odigravši prvu uzbudljivu utakmicu. Krajnji rezultat bio je 52:19 u korist ŠŠD-a „Izvor”.

Drugu, ništa manje napetu utakmicu odigrale su ekipe „Mladost” iz Đurđevca i „Braća Radić” s rezultatom 45:22. U krajnje neustrašivoj utakmici mladi košarkaši OŠ Ljudevita Modeca i OŠ Grgura Karlovčana ostavili su srce na terenu. Entuzijastičnu atmosferu u dvorani podržali su i vatreni navijači. Zasluženo prvo mjesto, kao i osigurano sudjelovanje na državnom natjecanju pripalo je ŠŠD „Izvor” s rezultatom završne utakmice 56:33. Srebrom su se okitili dečki ŠŠD-a „Mladost”, dok OŠ „Braća Radić” u Koprivnicu nosi broncu.

– Presretan sam što smo prošli dalje jer smo stvarno naporno trenirali. Jako smo složna ekipa te se nadamo dobrim rezultatima na državnom. Zadar, stižemo! – poručio je Mario, igrač pobjedničke ekipe.

Tekst i fotografije: Mateja Miklečić, 8. b

Povezani članci