Top
Uspjesi

OPĆINSKO NATJECANJE IZ KOŠARKE
Izvoraši poručuju: „Zadar, stižemo!”

Izvoraši poručuju: „Zadar, stižemo!”

Na općinskom natjecanju iz košarke ekipa ŠŠD-a „Izvor” iz Križevaca osvojila prvo mjesto, ŠŠD-a „Mladost” iz Đurđevca drugo, a ŠŠD „Braća Radić” iz Koprivnice treće mjesto

U sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca 11. veljače održalo se općinsko natjecanje iz košarke s početkom u 9 sati. U borbi za plasman na državno prvenstvo svoje snage odmjerile su tri škole: OŠ „Braća Radić” Koprivnica, OŠ Ljudevita Modeca Križevci i OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac. Led su probili ŠŠD „Izvor” iz Križevaca i ŠŠD „Braća Radić” iz Koprivnice odigravši prvu uzbudljivu utakmicu. Krajnji rezultat bio je 52:19 u korist ŠŠD-a „Izvor”.

Drugu, ništa manje napetu utakmicu odigrale su ekipe „Mladost” iz Đurđevca i „Braća Radić” s rezultatom 45:22. U krajnje neustrašivoj utakmici mladi košarkaši OŠ Ljudevita Modeca i OŠ Grgura Karlovčana ostavili su srce na terenu. Entuzijastičnu atmosferu u dvorani podržali su i vatreni navijači. Zasluženo prvo mjesto, kao i osigurano sudjelovanje na državnom natjecanju pripalo je ŠŠD „Izvor” s rezultatom završne utakmice 56:33. Srebrom su se okitili dečki ŠŠD-a „Mladost”, dok OŠ „Braća Radić” u Koprivnicu nosi broncu.

– Presretan sam što smo prošli dalje jer smo stvarno naporno trenirali. Jako smo složna ekipa te se nadamo dobrim rezultatima na državnom. Zadar, stižemo! – poručio je Mario, igrač pobjedničke ekipe.

Tekst i fotografije: Mateja Miklečić, 8. b

Povezani članci
ŽUPANIJSKA NATJECANJA
Održan tek manji broj županijskih natjecanja

Nažlost, zbog epidemije izazvane koronavirusom održano je tek nekoliko županijskih natjecanja

NATJECANJE MLADEŽI HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA
Prvo mjesto naše ekipe

Na međuopćinsko-gradskom natjecanju ekipa Mladeži Hrvatskog Crvenog križa u Orehovcu naše je ekipa osvojila 1. mjesto