NATJECANJE IZ KEMIJE
Odabrani najbolji kemičari u županiji

napisao Izvor Osmodec Urednik

Odabrani najbolji kemičari u županiji

U četvrtak 12. veljače u našoj je školi održano županijsko natjecanje iz kemije, a sudjelovali su učenici osnovnih i srednjih škola  

kemija

Prije natjecanja održan je prigodni program dobrodošlice. Andreja Bratić program je otvorila pjesmom Tatjane Gromače „Kako postati lopov”. Najveći pljesak dobila je pjesma „Vatra” koju je napisala Marta Majhen, a uglazbili članovi Grupe ljubitelja glazbe pod mentorstvom Sandre Poštić, učiteljice glazbene kulture. Pjesmom „Vatra” natjecali su se na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva i osvojili nagradu za najoriginalniju izvedbu. Program je završio nastupom Laure Vrabec, Magdalene Lauš i Marte Katavić koje su govorile pjesmu Milivoja Slavičeka „Vrijeme je da se napokon događa čovjek”.

kemija 2

Izvedba pjesme “Vatra”

Nakon opuštanja uz prigodni program učenici su se uputili u učionice gdje su pisali testove. Iz naše škole natjecali su se sedmaši Lovro Bošnjak i Marta Hajduković te osmaši Martin Pleše,  Magdalena Drljačić, Domagoj TomičevićAna Kušec pod mentorstvom učiteljice Marije Biljan.

Martin Pleše osvojio je drugo, a Domagoj Tomičević treće mjesto.

Tekst: Karlo Ivančić, 6. b
Fotografije: Ana Andrić

Povezani članci